Bo centralt i en lägenhet i Årjäng

Längtar du efter att bo på en rofylld och naturskön plats med tillgång till skog och sjö? Då är Årjäng den rätta platsen för dig! Med sina 1000 sjöar och 300 km vandringsleder i en natur rik på vilda djur, får du verkligen uppleva vildmarken. Årjäng är en mycket trevlig liten kommun med över tiotusen invånare – en växande och aktiv kommun som har gott om evenemang att delta i. Staden erbjuder dig en attraktiv livsmiljö med unika möjligheter till ett rörligt friluftsliv, härliga bad och spännande natur- och kulturupplevelser. Att bo i Årjäng är berikande på alla sätt! Här finns travskola, golf, fiske och andra aktiviteter att ägna sig åt på fritiden.

Har du planer på att hitta en lägenhet i Årjäng? Våra fastigheter ligger centralt och består av lägenheter och lokaler med bra lägen, hög standard och bra underhåll. När du hyr bostad i Årjäng hos Trabo Fastigheter har du nära till allt – butiker, evenemang och framför allt den underbara naturen. Vi är måna om våra hyresgäster och gör allt vi kan för att du ska trivas där du bor. När du än vill försöka hitta en bostad i Årjäng så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Trabo Fastigheter AB. Vi hjälper dig gärna!

Lediga lägenheter

Här finner du som söker bostad information om de lediga lägenheterna som finns tillgängliga hos oss och kan se ifall det finns en lägenhet som du gillar. Våra hyreslägenheter ligger centralt och har därför nära till butiker och evenemang och vi siktar på att hålla en hög nivå på servicen, trivseln och komforten så att våra hyresgäster vill fortsätta bo i våra lägenheter.

Här kan du dygnet runt anmäla ditt intresse för någon av våra lediga lägenheter i Årjäng.
Följ länken nedan till Boplats Sverige för att se de lägenheter som vi har lediga för tillfället.

https://www.boplatssverige.se/Lediga-Lagenheter/Hyresvard/TRABO-Fastigheter-AB

Det går också bra att göra en allmän intresseanmälan till oss via vårt formulär överst på denna sida.

Adress: Storlek: Månadshyra: Ledig fr.o.m: