Bo centralt i en lägenhet i Tranås

Längtar du efter ett småländskt småstadsliv med närhet till natur och möjlighet till ett rikt friluftsliv? Då är du varmt välkommen till Tranås! Trabo Fastigheter AB erbjuder attraktiva lägenheter och lokaler med hög standard och bra lägen. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland och är en väldigt trevlig kommun med över 19 000 invånare. Bor du här så har du närhet och tillgång till allt – natur, butiker, skolor, förskolor och gymnasium. För de barn och ungdomar som vill utvecklas inom musik, dans och teater finns Kulturskolan som är stadens motor och centrum för kulturlivet. Tranås omges av en otroligt vacker natur – i närheten av sjön Sommen och reservatet Illern erbjuds du ett rikt friluftsliv med vandring och cykling. För den golfintresserade ligger Tranås Golfklubb naturskönt belägen invid sjön.

Trabo Fastigheter AB är ett fastighetsbolag med stor känsla för service. Våra lägenheter i Tranås ligger centralt och bra för dig som vill ha nära till allt. Hos oss kan du välja att bo längs Storgatan, nära Hamnen eller med utsikt över Svartån. Vårt uppdrag är att tillhandahålla bostäder och lokaler så att Tranås ska vara en trivsam och attraktiv kommun att bo, leva och utvecklas i. Så när du än är i behov av en bostad i Tranås – tveka inte på att kontakta oss!

Lediga lägenheter

Söker du en lägenhet? Hos oss kan du finna en bostad belägen i de centrala delarna av Tranås, vilket gör att det är nära till allt från olika butiker, till skolor, dagis och sevärdheter i staden. Vi har som mål att få våra hyresgäster att vilja bo kvar under en lång tid genom bra underhåll, service och komfort.

Här kan du dygnet runt anmäla ditt intresse för någon av våra lediga lägenheter i Tranås.
Följ länken nedan till Boplats Sverige för att se de lägenheter som vi har lediga för tillfället.

https://www.boplatssverige.se/Lediga-Lagenheter/Hyresvard/TRABO-Fastigheter-AB

Det går också bra att göra en allmän intresseanmälan till oss via vårt formulär överst på denna sida.

Adress: Storlek: Månadshyra: Ledig fr.o.m: